Rose's Lovely Luis
oberon560

 

prospero570

Rose's Lovely Matthew and
Struve's Duchesse in Norway

 

 

 

 


Stars in heaven

Ylletrollet's Nemorosa
oberon560


portia636

Rose's Lovely GarethLuis er vores søde kælne dreng. Stor og flot og med et skønt og tillidsfuldt temperament. Han er også en rigtig flot kat, som altid charmerer folk med sine fantastiske grønne øjne!

Nemorosa har været fertil i vores opdræt i mange år, og hun har fået flere skønne kuld. Flere af hendes killinger er i avl, og vi har glæde af at have hendes søn Populus som vores flotte hankat her. Også hendes datter Tilia har vi sammen med Rie, og hun har sit første kuld lige nu. Nemorosa er den blideste og kærligste kat - Vi har aldrig set et mere følsomt og kærligt væsen. Måske netop derfor trivedes Nemorosa ikke blandt vores andre katte efter hun var blevet steriliseret, og nu nyder hun sit otium ude hos min mor, hvor vi heldigvis ofte kan besøge hende da vi bor så tæt på.

– – –
Vi ville gerne have beholdt både Luis og Matthew som søde kastrater. Men disse to drenge kæmpede om pladsen som den stærkeste - selv da de var kastrerede! Så Matthew rejste sammen med sin kære ven Duchesse til et godt og kærligt hjem i Norge. Duchesse er 3. generation efter vores første Maine Coon. Det er ikke muligt at beskrive hvor meget hun har betydet for vores opdræt. Disse to katte ligger bag flere af vores unge katte, og har derfor en meget stor betydning for vores opdræt.

Således kan der være mange grunde til at en kat må skifte hjem. Hver gang det sker er det ikke uden tårer - og altid fordi det er det bedste for den enkelte kat. Uanset at det gør ondt, så kan det være nødvendigt at træffe den beslutning.

Gareth bor hos Lones bror og familie. Han er en stor skøn dreng. Han slikker én på næsen, som var han en hund... Han er en helt speciel og kærlig dreng....